onsdag 14 april 2010

Äl(g)skog...

Imorse när jag väntade på bussen blev Tjabo plötsligt på helspänn och markerade att det var något i skogen bakom oss, jag "platsade" jycken och smög över diket och in i slysnåren. På cirka 40 meters håll stod en älg av obestämd sort och lyssnade...så jag satte igång att locka lite försiktigt, varvid älgen tvärkastade och försvann i motsatt riktning...så här i efterhand inser jag att det var en ko alternativt kviga, eftersom jag brukar ha den effekten på det motsatta könet. *s*

Två morgnar på raken nu har jag lyckats komma ihåg att inte glömma mobilen på bussen, vilket i sig är en bedrift när det gäller mig kan man tycka. Men det är helt enkelt så att jag fungerar inte riktigt förrän efter kl 10 och 4-5 koppar kaffe...och knappt ens då. =)
Nu på förmiddagen har telefonen ringt en del, mest gällande ekonomiska spörsmål, och ni som känner mig förstår ju det ironiska i situationen...jag, pysslande med ekonomi.
Nåja, det jag inte lyckas fixa själv har jag ganska bra backup på från kontoret i Östersund så än så länge är har inget varit oöverkomligt och jag hoppas det rullar på.

1 kommentar:

ingrid sa...

Jäklars! Har du kommit igång nu med uppdateringarna =0)