måndag 12 april 2010

Typisk måndag.

Precis som rubriken anger så var starten på den här veckan inte lika lugn och stillsam som jag hade hoppats. Först snoozade jag för länge (att man aldrig lär sig) så det blev småstressigt att hinna med bussen, morgonkaffet fick följa med i termosen.
Nu är ju väglaget inte det bästa i norrlands inland så vid ett av de värre guppen fick jag såklart koppen i knät, mobilen som jag suttit och pillat på lade jag på sätet medan jag rotade reda på koppen och försökte städa upp golvet så gott det gick...med andra ord, torka ut kaffet på golvet med skon och hoppas ingen märkte något. Framme i Svenstavik blev det panik med att få ordning på alla pryttlar samt jycke...naturligtvis blev mobilen kvar på bussen.

Försökte febrilt få tag på bussbolaget, en 2 veckor gammal iPhone är ju onödigt att bli av med. De vägrade dock lämna ut numret till chauffören utan skulle "hantera ärendet internt". Efter mycket om och men var det äntligen någon som svarade i mobilen, hon lämnade den till chaufförskan som nu i skrivande stund är på väg hit för en kopp kaffe och för att återlämna min dyrgrip...sådant är livet på landet. =)


Husse har plåstrat om tassen

4 kommentarer:

Jennie sa...

Ohh så tjusig herrn har fått till bloggen nu :)

Men stackars Tjabo, att tappa trampdynor låter inte alltför angenämnt. :/

Fredrik sa...

Tjusig och tjusig...har ju inte direkt öga för såna saker, men man vänder sig ju iaf inte om och skriker av avsky när man ser den, hoppas jag. *s*

Jennie sa...

Hahahaha näe inte direkt så hemsk är den inte ;P

Fredrik sa...

Tack...tror jag. =)